top of page

Freelance / Jobs

Informatie

Bent u momenteel nog een vaste werknemer in loondienst, maar wenst u graag op zelfstandige basis te beginnen als consultant... dan kunnen wij u helpen om de job opportuniteit te vinden die bij u past. SilverTec heeft namelijk reeds jarenlange ervaring in de consultancy wereld en beschikt over de nodige contacten.

 

Wij fungeren als middelpunt tussen u en de grotere spelers op de markt.

Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een heel deel van de administratieve punten, maar dat u zich kunt focussen op het uitoefenen van uw opdracht.

Wenst u niet op zelfstandige basis aan de slag te gaan, maar zoekt u toch een nieuwe job onder loondienst... ook daar bekijken wij graag wat de mogelijkheden zijn. Na analyse van uw cv bekijken wij of uw profiel past binnen ons bedrijf en of wij u kunnen tewerkstellen bij één van onze partners/klanten.

Voordelen voor u als freelancer

Wij zijn uw aanspreekpunt binnen de freelance wereld. Hieronder valt onder andere:

  • Het uitzoeken van de geschikte opdracht die bij uw profiel past.

  • Het fungeren van de financiële buffer zodat u een vlotte en transparante facturatie heeft.

  • Het opvolgen over uw tevredenheid van de opdracht en indien gewenst het zoeken naar een nieuwe, uitdagende opportuniteit.

  • ...

Wat dient u te doen als freelancer

U dient ons gewoon uw meest recente cv te versturen naar de contactgegevens die u op onze website vindt. Hierbij specificeert u reeds welk type opportuniteit u zoekt, de gewenste reistijd en andere bijhorende punten die voor u belangrijk zijn of waar u veel waarde aan hecht.

Uiteraard zullen ook wij de de nodige vragen stellen om meer over u te weten te komen of de aandachtspunten waar rekening mee te houden. Op deze wijze kunnen de juiste opportuniteiten uw richting uitgaan: zo zal u geen opportuniteiten ontvangen voor een developer indien u op zoekt bent naar een rol als security engineer.

bottom of page